Bekende actrice praat in De Geknipte Gast voor het eerst over eetstoornis (RTL Boulevard)

Bekende actrice praat in De Geknipte Gast voor het eerst over eetstoornis (RTL Boulevard)

Wednesday 13 September 2023 om 14:56

In De Geknipte Gast praat de bekende actrice Angela Schijf aanstaande vrijdag voor het eerst over de eetstoornis die jarenlang haar leven beheerste. "Het was wel mijn manier om misschien met al die emoties te dealen", vertelt de actrice openhartig aan presentator Özcan Akyol. In RTL Boulevard alvast een voorproefje van de tweede aflevering van het negende seizoen van De Geknipte Gast.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hieronder. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Bekende actrice praat in <em>De Geknipte Gast</em> voor het eerst over <em>eetstoornis</em> (<em>RTL Boulevard</em>) In De Geknipte Gast praat de bekende actrice Angela Schijf aanstaande vrijdag voor het eerst over de eetstoornis die jarenlang haar leven beheerste. "Het was wel mijn manier om misschien met al die emoties te dealen", vertelt de actrice openhartig aan presentator Özcan Akyol. In RTL Boulevard alvast een voorproefje van de tweede aflevering van het negende seizoen van De Geknipte Gast. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hieronder. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. De geknipte gast is elke vrijdag rond 21.00 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van De Geknipte Gast terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook De Geknipte Gast: Olcay Gulsen emotioneel als ze over relatie met haar vader praat Bekijk deze video » De Geknipte Gast: Dennis Wiersma en zusje uit elkaar gehaald bij scheiding ouders Bekijk deze video » Guus Meeuwis openhartig over sombere periode, 'heel veel negatieve energie' Bekijk deze video »
Entertainment :
Bekende actrice praat in De Geknipte Gast voor het eerst over eetstoornis (RTL Boulevard)

De geknipte gast is elke vrijdag rond 21.00 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van De Geknipte Gast terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's