Heftig: Undercover in Nederland pakt afvalcoaches aan in nieuwe aflevering

Heftig: Undercover in Nederland pakt afvalcoaches aan in nieuwe aflevering

Sunday 14 May 2023 om 13:30

Alberto Stegeman kwam vorig seizoen in actie tegen malafide afvalcoaches die anorexia nervosa promoten en minderjarige meisjes manipuleren. In de aflevering van vanavond van Undercover in Nederland zorgt hij er persoonlijk voor dat een van hen zijn straf niet ontloopt. Bekijk onderaan deze pagina een fragment in de Instagrampost, en zie hieronder de aflevering van vorige week (aflevering 3).

Lees verder onder de video.

Heftig: <em>Undercover in Nederland</em> pakt afvalcoaches aan in nieuwe aflevering Alberto Stegeman kwam vorig seizoen in actie tegen malafide afvalcoaches die anorexia nervosa promoten en minderjarige meisjes manipuleren. In de aflevering van vanavond van Undercover in Nederland zorgt hij er persoonlijk voor dat een van hen zijn straf niet ontloopt. Bekijk onderaan deze pagina een fragment in de Instagrampost, en zie hieronder de aflevering van vorige week (aflevering 3). Lees verder onder de video. EetstoornisDit is een gemeenschap die de eetstoornis verheerlijkt en online-adviezen deelt om zo snel mogelijk veel af te vallen, met alle gezondheidsrisico's van dien. Stegeman ontdekte dat sommige coaches zich specifiek richten op minderjarige meisjes en ging de confrontatie met hen aan. Undercover in Nederland is iedere zondag om 21:30 uur te zien op SBS6. Je kunt iedere aflevering en de beste fragmenten van Undercover in Nederland terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Zondag in Undercover in Nederland: oplichtster Adriana J. wordt aangehouden Bekijk deze video » Undercover in Nederland gemist? Schaamteloze Adriana ontwijkt vraag over MH17 Bekijk deze video »
TV :
Heftig: Undercover in Nederland pakt afvalcoaches aan in nieuwe aflevering

Eetstoornis
Dit is een gemeenschap die de eetstoornis verheerlijkt en online-adviezen deelt om zo snel mogelijk veel af te vallen, met alle gezondheidsrisico's van dien. Stegeman ontdekte dat sommige coaches zich specifiek richten op minderjarige meisjes en ging de confrontatie met hen aan.

Undercover in Nederland is iedere zondag om 21:30 uur te zien op SBS6. Je kunt iedere aflevering en de beste fragmenten van Undercover in Nederland terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's