Zien: trailer nieuwe AVROTROS serie Who's that girl - Het Mooiste Meisje van de Klas VIPS

Zien: trailer nieuwe AVROTROS serie Who's that girl - Het Mooiste Meisje van de Klas VIPS

Zien: trailer nieuwe AVROTROS serie <em>Who's that girl - Het Mooiste Meisje van de Klas VIPS</em> Zie boven Kaj Gorgels in Shownieuws openhartig vertellen over de zwangerschap van vriendin Jessie Jazz De makers van Het mooiste meisje van de klas portretteren vier jonge bekende Nederlandse vrouwen in een nieuw AVROTROS programma Who’s that girl, Het mooiste meisje van de klas VIPS. Een uniek inkijkje wordt gegeven in het levensverhaal van Jessie Jazz Vuijk, Dionne Slagter, Sarita Lorena en Maxime Meiland. De BN-ers gaan terug in de tijd om herinneringen op te halen en te kijken naar hoe ze nu zijn geworden. Bekijk de trailer van Who's that girl - Het Mooiste Meisje van de Klas VIPS, AVROTROS hieronder Who’s That Girl is vanaf 24 september iedere zondag rond 21.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Who’s That Girl terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Maxime Meiland ruziet met Aran Bade over Caroline: 'Wat ben jij een klier!' (video) Bekijk deze video » Simone Angel bij Jinek: 'Zo kwam ik binnen bij MTV' Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Zie boven Kaj Gorgels in Shownieuws openhartig vertellen over de zwangerschap van vriendin Jessie Jazz

De makers van Het mooiste meisje van de klas portretteren vier jonge bekende Nederlandse vrouwen in een nieuw AVROTROS programma Who’s that girl, Het mooiste meisje van de klas VIPS. Een uniek inkijkje wordt gegeven in het levensverhaal van Jessie Jazz Vuijk, Dionne Slagter, Sarita Lorena en Maxime Meiland. De BN-ers gaan terug in de tijd om herinneringen op te halen en te kijken naar hoe ze nu zijn geworden.

Bekijk de trailer van Who's that girl - Het Mooiste Meisje van de Klas VIPS, AVROTROS hieronder

Who’s That Girl is vanaf 24 september iedere zondag rond 21.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Who’s That Girl terugkijken via Gids.tv.Actuele video's

Meer actuele video's