Unieke beelden: ontmoeting Vladimir Poetin en Kim Jong-un op Russische lanceerbasis

Unieke beelden: ontmoeting Vladimir Poetin en Kim Jong-un op Russische lanceerbasis

Woensdag 13 september 2023 om 19:12

Op de Russische lanceerbasis Vostotsjni kwam het tot een ontmoeting tussen de Russische president Poetin en de Noord-Koreaanse leider Kim Jong-un. Het betrof een zeldzaam moment waarop de Noord-Koreaanse leider zich in het buitenland begaf.

Tekst gaat verder onder de video.

Unieke beelden: ontmoeting <em>Vladimir Poetin</em> en <em>Kim Jong-un</em> op Russische lanceerbasis Op de Russische lanceerbasis Vostotsjni kwam het tot een ontmoeting tussen de Russische president Poetin en de Noord-Koreaanse leider Kim Jong-un. Het betrof een zeldzaam moment waarop de Noord-Koreaanse leider zich in het buitenland begaf. Tekst gaat verder onder de video. AankomstDe aankomst volgde in twee delen, waarbij Poetin als eerste arriveerde in het ruimtevaartcentrum Vostotsjni. Vervolgens arriveerde de speciale gepantserde trein van de Noord-Koreaanse dictator. Tijdens deze ontmoeting, die plaatsvond op de lanceerbasis in het zuidoosten van Rusland, nabij de grens met China, bedankte Kim Jong-un Poetin voor de uitnodiging, ondanks zijn drukke agenda. Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Opmerkelijke beelden: Kim Jong Un zwaait met sigaret bij covid-vergadering (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Unieke beelden: ontmoeting Vladimir Poetin en Kim Jong-un op Russische lanceerbasis

Aankomst
De aankomst volgde in twee delen, waarbij Poetin als eerste arriveerde in het ruimtevaartcentrum Vostotsjni. Vervolgens arriveerde de speciale gepantserde trein van de Noord-Koreaanse dictator. Tijdens deze ontmoeting, die plaatsvond op de lanceerbasis in het zuidoosten van Rusland, nabij de grens met China, bedankte Kim Jong-un Poetin voor de uitnodiging, ondanks zijn drukke agenda.

Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's