Liefde of publiciteit? Gio en Jade Anna zetten opnieuw een punt achter relatie

Liefde of publiciteit? Gio en Jade Anna zetten opnieuw een punt achter relatie

Woensdag 13 september 2023 om 19:31

De veelbesproken relatie tussen YouTuber Gio Latooy (24) en influencer Jade Anna van Vliet (18) is nu definitief voorbij, na een korte break-up vorig jaar en een tweede kans voor hun relatie. Woensdagavond kondigden ze aan dat hun liefdesverhaal tot een einde is gekomen.

Tekst gaat verder onder de video.

Liefde of publiciteit? <em>Gio en Jade Anna</em> zetten opnieuw een <em>punt achter relatie</em> De veelbesproken relatie tussen YouTuber Gio Latooy (24) en influencer Jade Anna van Vliet (18) is nu definitief voorbij, na een korte break-up vorig jaar en een tweede kans voor hun relatie. Woensdagavond kondigden ze aan dat hun liefdesverhaal tot een einde is gekomen. Tekst gaat verder onder de video. Gio en Jade Anna"Gio begint met de woorden 'Jezus, hier zitten we weer', terwijl een huilende Jade naast hem plaatsneemt. “Ja, het is wel duidelijk denk ik. Na een jaar proberen zijn we er toch achter gekomen dat het weer niet lukt”, vervolgt hij. “We hebben geen ruzie en houden heel veel van elkaar”, voegt Jade Anna eraan toe. Veel volgers wensen de twee sterkte, maar boze tongen beweren dat ze deze video vooral maken voor de views en aandacht... Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Kritiek op Enzo Knol haalt nu ook Tweede Kamer: 'Je staat niet boven de wet' (video) Bekijk deze video » Teske de Schepper zwanger van tweede kind: bekijk de schattige aankondiging Bekijk deze video »
Viral :

Gio en Jade Anna
"Gio begint met de woorden 'Jezus, hier zitten we weer', terwijl een huilende Jade naast hem plaatsneemt. “Ja, het is wel duidelijk denk ik. Na een jaar proberen zijn we er toch achter gekomen dat het weer niet lukt”, vervolgt hij. “We hebben geen ruzie en houden heel veel van elkaar”, voegt Jade Anna eraan toe. Veel volgers wensen de twee sterkte, maar boze tongen beweren dat ze deze video vooral maken voor de views en aandacht...

Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's