Teske de Schepper zwanger van tweede kind: bekijk de schattige aankondiging

Teske de Schepper zwanger van tweede kind: bekijk de schattige aankondiging

<em>Teske de Schepper</em> zwanger van tweede kind: bekijk de schattige aankondiging Youtuber Teske de Schepper heeft bekendgemaakt dat ze in verwachting is van haar tweede kindje. De zangeres en influencer Mert Ugurdiken hebben al een zoontje en in maart mogen ze een broertje of zusje verwelkomen. In een video op Instagram maken ze het nieuws van de zwangerschap bekend. Bekijk de video van Shownieuws met beelden van social media hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Nienke Plas kijkt op Moederdag terug op heftigste periode uit haar leven: "Heel naar" Bekijk deze video » Shownieuws brandt romantisch moment Jutta Leerdam en Jake Paul af: ‘Raar toneelstuk’ Bekijk deze video » Beelden van bijzondere bevallingen van Laura Ponticorvo, Nienke Plas en andere BN-ers (Shownieuws) Bekijk deze video »
Entertainment :
Donderdag 31 augustus 2023 om 10:01

Youtuber Teske de Schepper heeft bekendgemaakt dat ze in verwachting is van haar tweede kindje. De zangeres en influencer Mert Ugurdiken hebben al een zoontje en in maart mogen ze een broertje of zusje verwelkomen. In een video op Instagram maken ze het nieuws van de zwangerschap bekend.

Bekijk de video van Shownieuws met beelden van social media hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's