Lang Leve De Liefde: Nick en Chris fantaseren alvast over hun toekomstige baby

Lang Leve De Liefde: Nick en Chris fantaseren alvast over hun toekomstige baby

Donderdag 14 september 2023 om 11:09

Nick vraagt in Lang Leve de Liefde aan Chris of hij een kinderwens heeft. Voor nu hebben beide heren nog geen plannen in die richting. Maar alvast een beetje fantaseren over hun toekomstige baby, kan geen kwaad. Voor het uiterlijk van de moeder en de baby hebben ze de nodige wensen. "Zonnebankbruin! Kind komt eruit met een spraytje", grapt Chris.

Bekijk de beelden van Lang Leve De Liefde hieronder.

<em>Lang Leve De Liefde</em>: Nick en Chris fantaseren alvast over hun toekomstige baby Nick vraagt in Lang Leve de Liefde aan Chris of hij een kinderwens heeft. Voor nu hebben beide heren nog geen plannen in die richting. Maar alvast een beetje fantaseren over hun toekomstige baby, kan geen kwaad. Voor het uiterlijk van de moeder en de baby hebben ze de nodige wensen. "Zonnebankbruin! Kind komt eruit met een spraytje", grapt Chris. Bekijk de beelden van Lang Leve De Liefde hieronder. Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Eltjo is best wel intelligent: "Soms zeg ik iets en dan denk ik: dat dát uit mijn mond komt" (LLDL) Bekijk deze video » Geïrriteerde Ko tegen Astrid: "Je moet lekker bij de recherche gaan werken" (LLDL) Bekijk deze video » Lang Leve De Liefde gemist? Ko en Astrid ruziën over aanschaf van een rollator Bekijk deze video »
TV :

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's