Lang Leve De Liefde gemist? Ko en Astrid ruziën over aanschaf van een rollator

Lang Leve De Liefde gemist? Ko en Astrid ruziën over aanschaf van een rollator

Woensdag 13 september 2023 om 18:10

Ko heeft al een rollator gekocht om zijn rug te ontlasten, wat Astrid nogal zwaar vindt. Hieruit ontstaat een debat over de vraag of dit als een teken van ouderdom moet worden beschouwd. "Ik zit niet in een rolstoel, ik loop achter een rollator om mijn rug recht te houden", aldus een geïrriteerde Ko.

Bekijk de beelden van Lang Leve De Liefde hieronder.

<em>Lang Leve De Liefde</em> gemist? <em>Ko en Astrid</em> ruziën over aanschaf van een rollator Ko heeft al een rollator gekocht om zijn rug te ontlasten, wat Astrid nogal zwaar vindt. Hieruit ontstaat een debat over de vraag of dit als een teken van ouderdom moet worden beschouwd. "Ik zit niet in een rolstoel, ik loop achter een rollator om mijn rug recht te houden", aldus een geïrriteerde Ko. Bekijk de beelden van Lang Leve De Liefde hieronder. Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Lang Leve de Liefde: samen in de hottub zeer onaantrekkelijk voorstel! Bekijk deze video » Geïrriteerde Ko tegen Astrid: "Je moet lekker bij de recherche gaan werken" (LLDL) Bekijk deze video »
TV :

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's