Zien: Tiener in kritieke toestand afgevoerd na botsing met stadsbus op Goeree-Overflakkee

Zien: Tiener in kritieke toestand afgevoerd na botsing met stadsbus op Goeree-Overflakkee

Bij een ongeval tussen een fietser en een stadsbus is een persoon aangereden. Dit incident vond plaats op donderdagochtend in Sommelsdijk, op het eiland Goeree-Overflakkee. Volgens de politie is een tiener in een 'zorgwekkende toestand' naar het ziekenhuis vervoerd.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: Tiener in <em>kritieke toestand afgevoerd</em> na botsing met <em>stadsbus</em> op <em>Goeree-Overflakkee</em> Bij een ongeval tussen een fietser en een stadsbus is een persoon aangereden. Dit incident vond plaats op donderdagochtend in Sommelsdijk, op het eiland Goeree-Overflakkee. Volgens de politie is een tiener in een 'zorgwekkende toestand' naar het ziekenhuis vervoerd. Tekst gaat verder onder de video. Ernstige botsingOp beelden is duidelijk te zien dat het een ernstige botsing was. In de voorruit van de stadsbus zat een grote barst, en de fiets van het slachtoffer ligt ongeveer tien meter verderop. Het slachtoffer zou niet aanspreekbaar zijn geweest. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Vreselijk ongeluk: 62-jarige man valt in vuilniswagen en overlijdt (Hart van Nederland) Bekijk deze video » Schokkende beelden: NS-conducteur neergestoken op treinstation Schagen Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Ernstige botsing
Op beelden is duidelijk te zien dat het een ernstige botsing was. In de voorruit van de stadsbus zat een grote barst, en de fiets van het slachtoffer ligt ongeveer tien meter verderop. Het slachtoffer zou niet aanspreekbaar zijn geweest.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV