Video: Automobilist overleden na ernstig ongeluk op N59 Goeree-Overflakkee

Video: Automobilist overleden na ernstig ongeluk op N59 Goeree-Overflakkee

Op de N59 op Goeree-Overflakkee is een dode gevallen bij een frontale botsing tussen twee auto's. Een ander raakte zwaargewond en is met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: <em>Automobilist overleden</em> na ernstig ongeluk op N59 <em>Goeree-Overflakkee</em> Op de N59 op Goeree-Overflakkee is een dode gevallen bij een frontale botsing tussen twee auto's. Een ander raakte zwaargewond en is met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Tekst gaat verder onder de video. Ernstig ongelukHet ongeval gebeurde zaterdagochtend door nog onbekende oorzaak tussen Den Bommel en Ooltgensplaat. De woordvoerster wijst erop dat het een gevaarlijke eenbaansweg is, zonder middenberm. Wie de slachtoffers zijn, kon zij nog niet zeggen, wel dat ze beiden alleen in de auto zaten. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Video: doden en gewonden bij zwaar ongeluk in Oud Gastel, bestuurder aangehouden Bekijk deze video » Heftige beelden: auto-ongeluk mondt uit in vechtpartij over schade in Den Haag Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Ernstig ongeluk
Het ongeval gebeurde zaterdagochtend door nog onbekende oorzaak tussen Den Bommel en Ooltgensplaat. De woordvoerster wijst erop dat het een gevaarlijke eenbaansweg is, zonder middenberm. Wie de slachtoffers zijn, kon zij nog niet zeggen, wel dat ze beiden alleen in de auto zaten.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV