Schokkende beelden: NS-conducteur neergestoken op treinstation Schagen

Schokkende beelden: NS-conducteur neergestoken op treinstation Schagen

Woensdag 13 september 2023 om 19:57

Op woensdagmiddag is een NS-conducteur op het station van Schagen in Noord-Holland in zijn hand gestoken nadat hij de verdachten om kaartjes had gevraagd, wat resulteerde in een worsteling.

Tekst gaat verder onder de video.

Schokkende beelden: <em>NS-conducteur neergestoken</em> op treinstation <em>Schagen</em> Op woensdagmiddag is een NS-conducteur op het station van Schagen in Noord-Holland in zijn hand gestoken nadat hij de verdachten om kaartjes had gevraagd, wat resulteerde in een worsteling. Tekst gaat verder onder de video. OmstandersDe verdachten vertrokken na het incident. "We gingen er toen met een groep van twintig man achteraan, We hielden in de gaten waar ze heen gingen en belden de politie", verklaarden omstanders. De politie heeft twee verdachten in hechtenis genomen. Een woordvoerder van de NS heeft laten weten 'geschokt en verbijsterd' te zijn door het incident. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Video: Oekraïense man neergestoken in Breda, twee Belgen gearresteerd Bekijk deze video » Video: rechtszaak van start na fatale steekpartij op Sonic Grooves festival in Amsterdam Bekijk deze video »
Nieuws :

Omstanders
De verdachten vertrokken na het incident. "We gingen er toen met een groep van twintig man achteraan, We hielden in de gaten waar ze heen gingen en belden de politie", verklaarden omstanders. De politie heeft twee verdachten in hechtenis genomen. Een woordvoerder van de NS heeft laten weten 'geschokt en verbijsterd' te zijn door het incident.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's