Zien: bestuurder zonder rijbewijs achter het stuur bij spoorongeval Prinsenbeek

Zien: bestuurder zonder rijbewijs achter het stuur bij spoorongeval Prinsenbeek

Na een ongeval tussen een trein en een stilstaand busje met aanhanger, is een stuk spoor in het Noord-Brabantse Prinsenbeek bedekt met dakpannen. Gelukkig raakte er niemand gewond bij het incident.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: bestuurder <em>zonder rijbewijs</em> achter het stuur bij <em>spoorongeval Prinsenbeek</em> Na een ongeval tussen een trein en een stilstaand busje met aanhanger, is een stuk spoor in het Noord-Brabantse Prinsenbeek bedekt met dakpannen. Gelukkig raakte er niemand gewond bij het incident. Tekst gaat verder onder de video. Zonder rijbewijs achter het stuurIn gesprek met Omroep Brabant deelt de eigenaar van de aanhanger mee dat een vriend van hem achter het stuur zat. Toen deze vriend de spoorwegovergang passeerde, bleef de versnelling van het busje hangen en kon hij niet op tijd wegkomen. Bovendien was deze vriend niet in het bezit van een rijbewijs. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Schokkende beelden: NS-conducteur neergestoken op treinstation Schagen Bekijk deze video » Zien: Tiener in kritieke toestand afgevoerd na botsing met stadsbus op Goeree-Overflakkee Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Zonder rijbewijs achter het stuur
In gesprek met Omroep Brabant deelt de eigenaar van de aanhanger mee dat een vriend van hem achter het stuur zat. Toen deze vriend de spoorwegovergang passeerde, bleef de versnelling van het busje hangen en kon hij niet op tijd wegkomen. Bovendien was deze vriend niet in het bezit van een rijbewijs.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV