Evert zingt John West-hit in Holland's Got Talent, maar: ‘Waar is Evert?’ (video)

Evert zingt John West-hit in Holland's Got Talent, maar: ‘Waar is Evert?’ (video)

Zaterdag 16 september 2023 om 08:21

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Holland's Got Talent van vrijdag 15 september. Je kunt ook de hele uitzending van Holland's Got Talent terugkijken via Gids.tv.

Evert is volkszanger en is daar meer dan trots op. Hij heeft zelf al een paar nummers uitgebracht, maar in Holland's Got Talent zal hij een feestje bouwen met een bekend nummer van John West. De juryleden genieten van zijn optreden, maar zien toch liever de 'echte' Evert, want die was tijdens de John West-imitatie niet meer te zien.

Evert zingt John West-hit in <em>Holland's Got Talent</em>, maar: ‘Waar is Evert?’ (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Holland's Got Talent van vrijdag 15 september. Je kunt ook de hele uitzending van Holland's Got Talent terugkijken via Gids.tv. Evert is volkszanger en is daar meer dan trots op. Hij heeft zelf al een paar nummers uitgebracht, maar in Holland's Got Talent zal hij een feestje bouwen met een bekend nummer van John West. De juryleden genieten van zijn optreden, maar zien toch liever de 'echte' Evert, want die was tijdens de John West-imitatie niet meer te zien. Holland's Got Talent is iedere vrijdag om 20.00 uur wekelijks te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Holland's Got Talent terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Evert zingt John West-hit in Holland's Got Talent, maar: ‘Waar is Evert?’ (video)

Holland's Got Talent is iedere vrijdag om 20.00 uur wekelijks te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Holland's Got Talent terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's