Hebben Tess en Chloë geen zin in auditie Holland’s Got Talent? ‘We zijn kapot’ (video)

Hebben Tess en Chloë geen zin in auditie Holland’s Got Talent? ‘We zijn kapot’ (video)

Zaterdag 16 september 2023 om 08:44

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Holland's Got Talent van vrijdag 15 september. Je kunt ook de hele uitzending van Holland's Got Talent terugkijken via Gids.tv.

Chloë en Tess doen aan twirlen en willen hun sport aan het grote publiek laten zien. Daarom zijn ze naar het Holland's Got Talent-theater gekomen. Omdat de hoogte van het plafond is niet hoog genoeg is en de vloer ook nog eens erg stroef, gaat de act niet zoals gepland. De jury vraagt zich zelfs af of het duo er nog wel zin in heeft.

Hebben Tess en Chloë geen zin in auditie <em>Holland’s Got Talent</em>? ‘We zijn kapot’ (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Holland's Got Talent van vrijdag 15 september. Je kunt ook de hele uitzending van Holland's Got Talent terugkijken via Gids.tv. Chloë en Tess doen aan twirlen en willen hun sport aan het grote publiek laten zien. Daarom zijn ze naar het Holland's Got Talent-theater gekomen. Omdat de hoogte van het plafond is niet hoog genoeg is en de vloer ook nog eens erg stroef, gaat de act niet zoals gepland. De jury vraagt zich zelfs af of het duo er nog wel zin in heeft. Holland's Got Talent is iedere vrijdag om 20.00 uur wekelijks te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Holland's Got Talent terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Hebben Tess en Chloë geen zin in auditie Holland’s Got Talent? ‘We zijn kapot’ (video)

Holland's Got Talent is iedere vrijdag om 20.00 uur wekelijks te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Holland's Got Talent terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's