Ik Hou van Holland: rapper Donnie en zijn stopwoordje '100 procent'

Ik Hou van Holland: rapper Donnie en zijn stopwoordje '100 procent'

<em>Ik Hou van Holland</em>: rapper Donnie en zijn stopwoordje '100 procent' Bekijk hierboven de aflevering van zaterdag 16 september terug. Ik hou van Holland is terug met een gloednieuw seizoen met nieuwkomer Richard Groenendijk als teamcaptain. In het team van Jeroen van Koningsbrugge zien we o.a. rapper Donnie en hij heeft wel een heel grappig stopwoordje. Bekijk het fragment hieronder. Lees verder onde de video. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl) 100 %Donnie blijft maar '100 procent' zeggen en Linda de Mol en het publiek kunnen enorm lachen om de rapper. Bekijk het moment in het fragment hierboven. Ik hou van Holland is elke zaterdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Ik hou van Holland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Alle fragmenten uit deze uitzending Richard Groenendijk zwaar geïrriteerd door Jeroen van der Boom: "Doe niet zo flauw" Bekijk deze video » Bekijk ook Miljoenenjacht: Linda de Mol grapt over gewichtstoename na gebroken voet Bekijk deze video » Ik hou van Holland: Vivian Slingerland zorgt voor chaos tijdens 'geen ja, geen nee' Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Bekijk hierboven de aflevering van zaterdag 16 september terug.

Ik hou van Holland is terug met een gloednieuw seizoen met nieuwkomer Richard Groenendijk als teamcaptain. In het team van Jeroen van Koningsbrugge zien we o.a. rapper Donnie en hij heeft wel een heel grappig stopwoordje. Bekijk het fragment hieronder.

Lees verder onde de video.

100 %
Donnie blijft maar '100 procent' zeggen en Linda de Mol en het publiek kunnen enorm lachen om de rapper. Bekijk het moment in het fragment hierboven.

Ik hou van Holland is elke zaterdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Ik hou van Holland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV