Ik hou van Holland: Vivian Slingerland zorgt voor chaos tijdens 'geen ja, geen nee'

Ik hou van Holland: Vivian Slingerland zorgt voor chaos tijdens 'geen ja, geen nee'

Sunday 10 September 2023 om 08:43

Ik hou van Holland gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Ik hou van Holland is terug met een gloednieuw seizoen met nieuwkomer Richard Groenendijk als teamcaptain. Richard mocht tijdens aflevering 1 op de 'geen ja, geen nee, geen uh'-stoel en dit keer zijn het Toine van Peperstraten en Vivian Slingerland. De laatste zorgt voor chaos. Bekijk de beelden hieronder.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Ik hou van Holland</em>: <em>Vivian Slingerland</em> zorgt voor <em>chaos</em> tijdens 'geen ja, geen nee' Ik hou van Holland gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl. Ik hou van Holland is terug met een gloednieuw seizoen met nieuwkomer Richard Groenendijk als teamcaptain. Richard mocht tijdens aflevering 1 op de 'geen ja, geen nee, geen uh'-stoel en dit keer zijn het Toine van Peperstraten en Vivian Slingerland. De laatste zorgt voor chaos. Bekijk de beelden hieronder. Tekst gaat verder onder de video. ChaosIn de ronde 'geen ja geen nee' nemen de teams het tegen elkaar op om punten te halen. Lukt het de teams om het vragenvuur van Linda de Mol te omzeilen en geen ja, nee of uh te zeggen? Bij Toine gaat het niet zo goed, Vivian lijkt beter in dit spelletje te zijn, maar helaas. De ex-Koffietijd-presentatrice zorgt zelfs voor chaos en gooit de stoel om. Het nieuwe seizoen van Ik hou van Holland is vanaf zaterdag 2 september wekelijks om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Ik hou van Holland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Shownieuws: 'Terugkeer Linda de Mol in Ik Hou Van Holland maakt veel mensen blij' Bekijk deze video » Miljoenenjacht: Linda de Mol grapt over gewichtstoename na gebroken voet Bekijk deze video »
TV :

Chaos
In de ronde 'geen ja geen nee' nemen de teams het tegen elkaar op om punten te halen. Lukt het de teams om het vragenvuur van Linda de Mol te omzeilen en geen ja, nee of uh te zeggen? Bij Toine gaat het niet zo goed, Vivian lijkt beter in dit spelletje te zijn, maar helaas. De ex-Koffietijd-presentatrice zorgt zelfs voor chaos en gooit de stoel om.

Het nieuwe seizoen van Ik hou van Holland is vanaf zaterdag 2 september wekelijks om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Ik hou van Holland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's