Richard Groenendijk & Waylon werken samen aan Wim Sonneveld-concert met Metropole Orkest

Richard Groenendijk & Waylon werken samen aan Wim Sonneveld-concert met Metropole Orkest

Richard Groenendijk &amp; Waylon werken samen aan <em>Wim Sonneveld</em>-concert met <em>Metropole Orkest</em> Een droom van Richard Groenendijk komt uit. Richard mag samen met Waylon een concert geven met het repertoire van Wim Sonneveld. Het Metropole Orkest begeleidt hen daarbij. Richard is superblij en vertelt over dit concert aan Shownieuws. Spannende combinatieToen Richard klein was, playbackte hij Wim Sonneveld en hij heeft een documentaire gemaakt over het leven van Wim. Dit concert dat in 2024 te zien zal zijn is een droom die uitkomt. Hij hoopt op een mooie tijd en goede samenwerking met Waylon: "We kennen elkaar een heel klein beetje." Tooske Ragas vindt Richard, Waylon en het Metropole Orkest een spannende combinatie. Bekijk de Shownieuws-video hierboven. Bekijk ook Waarom is Richard Groenendijk zo BOOS? (Shownieuws) Bekijk deze video » Zien: smoorverliefde Rob Kemps met nieuwe liefde Stephanie in het theater Bekijk deze video »
Show :
Tuesday 1 August 2023 om 11:36

Een droom van Richard Groenendijk komt uit. Richard mag samen met Waylon een concert geven met het repertoire van Wim Sonneveld. Het Metropole Orkest begeleidt hen daarbij. Richard is superblij en vertelt over dit concert aan Shownieuws.

Spannende combinatie
Toen Richard klein was, playbackte hij Wim Sonneveld en hij heeft een documentaire gemaakt over het leven van Wim. Dit concert dat in 2024 te zien zal zijn is een droom die uitkomt. Hij hoopt op een mooie tijd en goede samenwerking met Waylon: "We kennen elkaar een heel klein beetje." Tooske Ragas vindt Richard, Waylon en het Metropole Orkest een spannende combinatie.

Bekijk de Shownieuws-video hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's