Pinda's zorgen in De Alleskunner VIPS voor nerveuze BN'ers: "Wat een gepriegel"

Pinda's zorgen in De Alleskunner VIPS voor nerveuze BN'ers: "Wat een gepriegel"

Pinda's zorgen in <em>De Alleskunner VIPS</em> voor nerveuze BN'ers: &quot;Wat een gepriegel&quot; Zie hierboven een aflevering van Uit Voorraad Leverbaar met Edo Brunner en Marieke Westenenk. O.a. Edo Brunner kan het 'gepriegel' met de pinda's niet aan in De Alleskunner VIPS. Het is onwijs veel werk om 400 gram pinda's te pellen. Ook Shownieuws-verslaggever Thom Goderie vindt het te langzaam gaan. Artiest Brownie Dutch vindt het wel fijn 'slow tv'. Bekijk het fragment hieronder: Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl) De Alleskunner VIPS is elke zaterdag om 29.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Alleskunner VIPS terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Finale De Alleskunner VIPS: Fel duel tussen overgebleven finalisten Bekijk deze video » Finale De Alleskunner VIPS 2022: kok Mounir Toub wint derde seizoen Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Zie hierboven een aflevering van Uit Voorraad Leverbaar met Edo Brunner en Marieke Westenenk.

O.a. Edo Brunner kan het 'gepriegel' met de pinda's niet aan in De Alleskunner VIPS. Het is onwijs veel werk om 400 gram pinda's te pellen. Ook Shownieuws-verslaggever Thom Goderie vindt het te langzaam gaan. Artiest Brownie Dutch vindt het wel fijn 'slow tv'. Bekijk het fragment hieronder:

De Alleskunner VIPS is elke zaterdag om 29.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Alleskunner VIPS terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's