De Alleskunner VIPS: pingpongballetjes in bekers blazen is een heel karwei

De Alleskunner VIPS: pingpongballetjes in bekers blazen is een heel karwei

<em>De Alleskunner VIPS</em>: pingpongballetjes in bekers <em>blazen</em> is een heel karwei Zie hierboven de aflevering van zaterdag 16 september (De Alleskunner VIPS) Een spelletje met wat bekers, water en pingpongballetjes levert bij de BN'ers veel stress op. Bekijk het fragment hieronder: Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl) De Alleskunner VIPS is elke zaterdag om 29.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Alleskunner VIPS terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook De Alleskunner: Roy kan uitschakeling niet verkroppen en gaat helemaal los Bekijk deze video » Pinda's zorgen in De Alleskunner VIPS voor nerveuze BN'ers: "Wat een gepriegel" Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Zie hierboven de aflevering van zaterdag 16 september (De Alleskunner VIPS)

Een spelletje met wat bekers, water en pingpongballetjes levert bij de BN'ers veel stress op. Bekijk het fragment hieronder:

De Alleskunner VIPS is elke zaterdag om 29.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Alleskunner VIPS terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV