De Alleskunner: Roy kan uitschakeling niet verkroppen en gaat helemaal los

De Alleskunner: Roy kan uitschakeling niet verkroppen en gaat helemaal los

Monday 13 March 2023 om 16:17

In De Alleskunner wordt Roy uitgeschakeld en daar is hij op z'n zachtst gezegd niet blij mee. De personal trainer heeft een vraag over het Paassprookje fout beantwoord en moet daarom het spel verlaten. Hij wordt woest als andere deelnemers hem komen troosten en hij roept dat hij een moment voor zichzelf nodig heeft. Buiten schreeuwt hij het uit. "In mijn ogen heeft dit niks te maken met een Alleskunner of niet", zegt de gefrustreerde Roy als hij enigszins is gekalmeerd.

Bekijk de beelden van De Alleskunner hieronder.

De Alleskunner is iedere zaterdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Alleskunner terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>De Alleskunner</em>: Roy kan uitschakeling niet verkroppen en gaat helemaal los In De Alleskunner wordt Roy uitgeschakeld en daar is hij op z'n zachtst gezegd niet blij mee. De personal trainer heeft een vraag over het Paassprookje fout beantwoord en moet daarom het spel verlaten. Hij wordt woest als andere deelnemers hem komen troosten en hij roept dat hij een moment voor zichzelf nodig heeft. Buiten schreeuwt hij het uit. "In mijn ogen heeft dit niks te maken met een Alleskunner of niet", zegt de gefrustreerde Roy als hij enigszins is gekalmeerd. Bekijk de beelden van De Alleskunner hieronder. De Alleskunner is iedere zaterdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Alleskunner terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Finale De Alleskunner VIPS: Fel duel tussen overgebleven finalisten Bekijk deze video » Finale De Alleskunner VIPS 2022: kok Mounir Toub wint derde seizoen Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's