Heftige beelden: overleden persoon gevonden in water bij Naaldwijk

Heftige beelden: overleden persoon gevonden in water bij Naaldwijk

Zondag 17 september 2023 om 13:24

In het water bij Naaldwijk is zondagochtend een lichaam aangetroffen. Het betreft een overleden persoon, volgens de politie, in de buurt van de Burgemeester Elsenweg en de Middel Broekweg.

Tekst gaat verder onder de video.

Heftige beelden: <em>overleden persoon</em> gevonden in water bij <em>Naaldwijk</em> In het water bij Naaldwijk is zondagochtend een lichaam aangetroffen. Het betreft een overleden persoon, volgens de politie, in de buurt van de Burgemeester Elsenweg en de Middel Broekweg. Tekst gaat verder onder de video. HulpdienstenEen voorbijganger ontdekte omstreeks 08.45 uur een fiets in het water en waarschuwde onmiddellijk de hulpdiensten. Zowel de brandweer van Naaldwijk als Honselersdijk, samen met het duikteam uit Delft, snelden naar de locatie. Volgens een aanwezige getuige lijkt het erop dat de persoon met fiets en al in het water is terechtgekomen. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Hart van Nederland: man overleden na bedrijfsongeval bij vleesverwerker (video) Bekijk deze video » Heftige beelden: drie explosies in paar uur tijd in woonwijken Amsterdam (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Hulpdiensten
Een voorbijganger ontdekte omstreeks 08.45 uur een fiets in het water en waarschuwde onmiddellijk de hulpdiensten. Zowel de brandweer van Naaldwijk als Honselersdijk, samen met het duikteam uit Delft, snelden naar de locatie. Volgens een aanwezige getuige lijkt het erop dat de persoon met fiets en al in het water is terechtgekomen.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's