Heftige beelden: drie explosies in paar uur tijd in woonwijken Amsterdam (video)

Heftige beelden: drie explosies in paar uur tijd in woonwijken Amsterdam (video)

Zaterdag 16 september 2023 om 09:12

Heftige beelden: drie <em>explosies</em> in paar uur tijd in woonwijken Amsterdam (video) In Amsterdam vonden vrijdagavond in korte tijd drie explosies plaats in woonwijken. Binnen enkele uren veroorzaakten ontploffingen schade in Amsterdam-Noord, op Zeeburgereiland en op IJburg. De politie heeft een 20-jarige Amsterdammer aangehouden en onderzoekt de zaak. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Hart van Nederland: man overleden na bedrijfsongeval bij vleesverwerker (video) Bekijk deze video » Aziatische hoornaar rukt op in Nederland: 'Kan op afstand gif spuiten' (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: jongen (14) zwaargewond na steekpartij Nieuwegein (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

In Amsterdam vonden vrijdagavond in korte tijd drie explosies plaats in woonwijken. Binnen enkele uren veroorzaakten ontploffingen schade in Amsterdam-Noord, op Zeeburgereiland en op IJburg. De politie heeft een 20-jarige Amsterdammer aangehouden en onderzoekt de zaak.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's