Zien: hengel opdracht moeilijker dan gedacht voor kermisganger Jochen Otten

Zien: hengel opdracht moeilijker dan gedacht voor kermisganger Jochen Otten

Monday 18 September 2023 om 10:22

Bekijk hierboven een Shownieuws-video over wat we dit seizoen kunnen verwachten in Expeditie Robinson

Gooien en mikken. Het lijkt wel kermis bij Expeditie Robinson. Hoewel de opdracht simpel lijkt, is het juist alles behalve dat. Zullen de Robinsons met kermiservaring dan toch een voorsprong hebben? Bekijk het fragment met de eliminatieproef van de uitzending van 17 september hieronder.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>hengel opdracht</em> moeilijker dan gedacht voor kermisganger <em>Jochen Otten</em> Bekijk hierboven een Shownieuws-video over wat we dit seizoen kunnen verwachten in Expeditie Robinson Gooien en mikken. Het lijkt wel kermis bij Expeditie Robinson. Hoewel de opdracht simpel lijkt, is het juist alles behalve dat. Zullen de Robinsons met kermiservaring dan toch een voorsprong hebben? Bekijk het fragment met de eliminatieproef van de uitzending van 17 september hieronder. Tekst gaat verder onder de video. Lange armen"Vier jaar Tilburgse kermis, dat moet mij lukken", zegt comedian Jochen Otten. Maar het is moeilijker dan hij dacht. Ook Iris met haar 'lange armen' lukt het niet. Bekijk de zenuwslopende beelden hierboven. Expeditie Robinson is elke zondag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Na afloop kun je iedere aflevering van Expeditie Robinson terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Zorgt weggestemde Mark voor drama op afvallerseiland? (Expeditie Robinson) Bekijk deze video » Nieuwe tv-programma's vinden moeilijk hun publiek: 'Liefde en aandacht mist' Bekijk deze video »
TV :
Zien: hengel opdracht moeilijker dan gedacht voor kermisganger Jochen Otten

Lange armen
"Vier jaar Tilburgse kermis, dat moet mij lukken", zegt comedian Jochen Otten. Maar het is moeilijker dan hij dacht. Ook Iris met haar 'lange armen' lukt het niet. Bekijk de zenuwslopende beelden hierboven.

Expeditie Robinson is elke zondag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Na afloop kun je iedere aflevering van Expeditie Robinson terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's