Plofkikkers in Keuringsdienst van Waarde: waar komen kikkerbillen vandaan? (video)

Plofkikkers in Keuringsdienst van Waarde: waar komen kikkerbillen vandaan? (video)

Plofkikkers in <em>Keuringsdienst van Waarde</em>: waar komen kikkerbillen vandaan? (video) Zie hierboven: Mogelijk giftige kikkers gedumpt op Haagse parkeerplaats Op dinsdag 19 september gaat het in Keuringsdienst van waarde over kikkerbillen. Ons kikkerlandje kent ze in overvloed: kikkers. Langs de slootkant, maar ook op ons bord zijn ze veel gezien. Bij de afhaalchinees of in de Franse bistro. Maar waar komen de geserveerde billen vandaan? En bestaan er plofkikkers? Bekijk de promo van aflevering 2 over kikkerbillen hieronder. Keuringsdienst van waarde is elke dinsdag rond 20.30 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Keuringsdienst van waarde terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Keuringsdienst van waarde (KRO-NCRV) (@keuringsdienst_van_waarde) Bekijk ook Dinsdag in Keuringsdienst van waarde: waar komen haarextensions vandaan? Bekijk deze video » Dinsdag start nieuw seizoen Keuringsdienst van Waarde met als onderwerp pils Bekijk deze video »
TV :
Plofkikkers in Keuringsdienst van Waarde: waar komen kikkerbillen vandaan? (video)
Monday 18 September 2023 om 12:13

Zie hierboven: Mogelijk giftige kikkers gedumpt op Haagse parkeerplaats

Op dinsdag 19 september gaat het in Keuringsdienst van waarde over kikkerbillen. Ons kikkerlandje kent ze in overvloed: kikkers. Langs de slootkant, maar ook op ons bord zijn ze veel gezien. Bij de afhaalchinees of in de Franse bistro. Maar waar komen de geserveerde billen vandaan? En bestaan er plofkikkers? Bekijk de promo van aflevering 2 over kikkerbillen hieronder.

Keuringsdienst van waarde is elke dinsdag rond 20.30 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Keuringsdienst van waarde terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's