Dinsdag start nieuw seizoen Keuringsdienst van Waarde met als onderwerp pils

Dinsdag start nieuw seizoen Keuringsdienst van Waarde met als onderwerp pils

Dinsdag start nieuw seizoen <em>Keuringsdienst van Waarde</em> met als onderwerp <em>pils</em> Zie hierboven: André Hazes niet blij met bier op zijn kleedkamer Op dinsdag 12 september gaat het in Keuringsdienst van waarde over pils. Terwijl de ingrediënten dik verschillen, is er geen fles, blik of fust waar niet op gedrukt staat dat het volgens ‘traditioneel recept’ gebrouwen zou zijn. Hoe kan dat? Het nieuwe Keuringsdienst van waarde seizoen gaat vanavond van start. Bekijk de promo van aflevering 1 over pils hieronder. Keuringsdienst van waarde is elke dinsdag rond 20.30 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Keuringsdienst van waarde terugkijken bij Gids.tv. Vorig seizoen in Keuringsdienst van waarde: waar komen haarextensions vandaan? Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Keuringsdienst van waarde (KRO-NCRV) (@keuringsdienst_van_waarde) Bekijk ook Dinsdag in Keuringsdienst van Waarde: Waarom wordt er gespeeld met ons brood? Bekijk deze video » Dinsdag in Keuringsdienst van waarde: waar komen haarextensions vandaan? Bekijk deze video »
TV :
Dinsdag start nieuw seizoen Keuringsdienst van Waarde met als onderwerp pils
Tuesday 12 September 2023 om 15:36

Zie hierboven: André Hazes niet blij met bier op zijn kleedkamer

Op dinsdag 12 september gaat het in Keuringsdienst van waarde over pils. Terwijl de ingrediënten dik verschillen, is er geen fles, blik of fust waar niet op gedrukt staat dat het volgens ‘traditioneel recept’ gebrouwen zou zijn. Hoe kan dat? Het nieuwe Keuringsdienst van waarde seizoen gaat vanavond van start. Bekijk de promo van aflevering 1 over pils hieronder.

Keuringsdienst van waarde is elke dinsdag rond 20.30 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Keuringsdienst van waarde terugkijken bij Gids.tv.

Vorig seizoen in Keuringsdienst van waarde: waar komen haarextensions vandaan?

Actuele video's

Meer actuele video's