Dinsdag in Keuringsdienst van waarde: waar komen haarextensions vandaan?

Dinsdag in Keuringsdienst van waarde: waar komen haarextensions vandaan?

Dinsdag in <em>Keuringsdienst van waarde</em>: waar komen <em>haarextensions</em> vandaan? Keuringsdienst van Waarde: zit er dierlijk vet in wasverzachter? Op dinsdag 20 juni gaat het in Keuringsdienst van waarde over haarextensions.Wil je een volle bos of langer haar? De oplossing is daar: haarextentions. Maar van wie is dat haar ooit geweest en waar komt het vandaan? Bekijk de promo van deze aflevering hieronder. Zie hierboven een Mr. Frank Visser Doet Uitspraak-aflevering waarin een vrouw is belazerd met slechte haarextensions. Keuringsdienst van waarde is elke dinsdag rond 20.30 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Keuringsdienst van waarde terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Dinsdag in Keuringsdienst van Waarde: Waarom wordt er gespeeld met ons brood? Bekijk deze video » Keuringsdienst van Waarde: aardbeien zijn minder zoet, dit is de reden Bekijk deze video » Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Keuringsdienst van waarde (KRO-NCRV) (@keuringsdienst_van_waarde)
TV :
Dinsdag in Keuringsdienst van waarde: waar komen haarextensions vandaan?
Tuesday 20 June 2023 om 13:05

Keuringsdienst van Waarde: zit er dierlijk vet in wasverzachter?

Op dinsdag 20 juni gaat het in Keuringsdienst van waarde over haarextensions.
Wil je een volle bos of langer haar? De oplossing is daar: haarextentions. Maar van wie is dat haar ooit geweest en waar komt het vandaan? Bekijk de promo van deze aflevering hieronder. Zie hierboven een Mr. Frank Visser Doet Uitspraak-aflevering waarin een vrouw is belazerd met slechte haarextensions.

Keuringsdienst van waarde is elke dinsdag rond 20.30 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Keuringsdienst van waarde terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's