Dirk Zeelenberg deelt TikTok-video als trouwambtenaar en krijgt veel kritiek (video)

Dirk Zeelenberg deelt TikTok-video als trouwambtenaar en krijgt veel kritiek (video)

<em>Dirk Zeelenberg</em> deelt TikTok-video als trouwambtenaar en krijgt veel kritiek (video) Op TikTok heeft Dirk Zeelenberg, die werkt als trouwambtenaar, een filmpje gedeeld vanuit de trouwlocatie van een bruidspaar dat hij gaat trouwen. Zijn volgers zijn alles behalve te spreken over de video. Zo luidt het onder andere: "Wat schofterig." Bekijk de Shownieuws-video hierboven en oordeel zelf. BloemenkasZo begint Dirk de TikTok: "Hallo, ik ben Dirk, ik ben trouwambtenaar", waarna hij de locatie laat zien waar hij het bruidspaar gaat trouwen. Dirk vindt de locatie duidelijk niets en zegt dan ook op een Ironische toon: "Dit is glamour in Nederland." Daarnaast begrijpt Dirk de keuze van het bruidspaar om binnen te trouwen ook niet. Zo zegt hij: "Het is buiten heel warm..... En dan sta ik in een bloemenkas. Gewoon veel te warm" Veel kritiekWaar Dirk denkt een grappig filmpje te hebben geplaatst op zijn TikTok, lijken zijn volgers het daar absoluut niet mee eens te zijn. Iemand schrijft: "Ik trouw nog liever niet dan dat jij mij trouwt" en meerdere personen schrijven "Je bent een schoft" Bekijk de TikTok-video met Dirk Zeelenberg in de Shownieuws-video hierboven. Bekijk ook Shownieuws: Dirk Zeelenberg reageert op scheiding Bekijk deze video » Trouwambtenaar en acteur Dirk Zeelenberg verwikkeld in vechtscheiding (Shownieuws) Bekijk deze video »
Show :
Dinsdag 19 september 2023 om 12:02

Op TikTok heeft Dirk Zeelenberg, die werkt als trouwambtenaar, een filmpje gedeeld vanuit de trouwlocatie van een bruidspaar dat hij gaat trouwen. Zijn volgers zijn alles behalve te spreken over de video. Zo luidt het onder andere: "Wat schofterig." Bekijk de Shownieuws-video hierboven en oordeel zelf.

Bloemenkas
Zo begint Dirk de TikTok: "Hallo, ik ben Dirk, ik ben trouwambtenaar", waarna hij de locatie laat zien waar hij het bruidspaar gaat trouwen. Dirk vindt de locatie duidelijk niets en zegt dan ook op een Ironische toon: "Dit is glamour in Nederland." Daarnaast begrijpt Dirk de keuze van het bruidspaar om binnen te trouwen ook niet. Zo zegt hij: "Het is buiten heel warm..... En dan sta ik in een bloemenkas. Gewoon veel te warm"

Veel kritiek
Waar Dirk denkt een grappig filmpje te hebben geplaatst op zijn TikTok, lijken zijn volgers het daar absoluut niet mee eens te zijn. Iemand schrijft: "Ik trouw nog liever niet dan dat jij mij trouwt" en meerdere personen schrijven "Je bent een schoft"

Bekijk de TikTok-video met Dirk Zeelenberg in de Shownieuws-video hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's