Trouwambtenaar en acteur Dirk Zeelenberg verwikkeld in vechtscheiding (Shownieuws)

Trouwambtenaar en acteur Dirk Zeelenberg verwikkeld in vechtscheiding (Shownieuws)

Trouwambtenaar en acteur <em>Dirk Zeelenberg</em> verwikkeld in vechtscheiding (<em>Shownieuws</em>) In Shownieuws uitleg over de achtergrond van de vechtscheiding tussen trouwambtenaar en acteur Dirk Zeelenberg en zijn ex-partner Suus. OuderverstotingEvert Santegoeds weet meer over de breuk, ondanks de mediastilte die beide ouders van drie tieners hanteren. Er zou sprake zijn van 'ouderverstoting' waarbij de ene ouder, de ander zwart maakt. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Shownieuws gemist? Eloise van Oranje komt tot rust op camping in Utrecht Bekijk deze video » Thijs Römer over impact rechtszaak minderjarige slachtoffers: 'Mijn carrière is verwoest' Bekijk deze video » Gerard Ekdom over Sinéad O'Connors 'Troy': 'Zoiets hadden we nog nooit gezien' (Shownieuws) Bekijk deze video »
Entertainment :
Donderdag 27 juli 2023 om 10:36

In Shownieuws uitleg over de achtergrond van de vechtscheiding tussen trouwambtenaar en acteur Dirk Zeelenberg en zijn ex-partner Suus.

Ouderverstoting
Evert Santegoeds weet meer over de breuk, ondanks de mediastilte die beide ouders van drie tieners hanteren. Er zou sprake zijn van 'ouderverstoting' waarbij de ene ouder, de ander zwart maakt.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's