Vandaag Inside: Johan is duidelijk géén fan van Prinsjesdag

Vandaag Inside: Johan is duidelijk géén fan van Prinsjesdag

Woensdag 20 september 2023 om 08:03

Prinsjesdag en het hele ceremoniële circus dat eromheen hangt kan Johan Derksen niet echt bekoren: 'Ik kan er niet meer naar kijken. Het hele spektakel, ik vind het zo'n onzin. Zo zonde van je tijd om je daarmee bezig te houden', laat hij weten in Vandaag Inside. En ook over de manier waarop de koning de Troonrede voorleest en waar hij dat doet heeft Johan een meer dan duidelijke mening.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 19 september. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

Vandaag Inside: Johan is duidelijk géén fan van <em>Prinsjesdag</em> Prinsjesdag en het hele ceremoniële circus dat eromheen hangt kan Johan Derksen niet echt bekoren: 'Ik kan er niet meer naar kijken. Het hele spektakel, ik vind het zo'n onzin. Zo zonde van je tijd om je daarmee bezig te houden', laat hij weten in Vandaag Inside. En ook over de manier waarop de koning de Troonrede voorleest en waar hij dat doet heeft Johan een meer dan duidelijke mening. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 19 september. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Prinsjesdag 2023: wat dragen de politici, welke hoedjes vallen op? Bekijk deze video » Kijk hier de hele troonrede van Koning Willem-Alexander terug! Bekijk deze video »
TV :


Actuele video's

Meer actuele video's