Noa Vahle kanshebber Televizier-Ring Talent 2023: ‘Ik heb op Merel gestemd, niet op Sam’

Noa Vahle kanshebber Televizier-Ring Talent 2023: ‘Ik heb op Merel gestemd, niet op Sam’

<em>Noa Vahle</em> kanshebber Televizier-Ring Talent 2023: ‘Ik heb op Merel gestemd, niet op Sam’ Hierboven zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 20 september. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv. Noa Vahle is genomineerd voor de Televizier-Ring Talent 2023. Ze gaat de strijd aan met Jurre Geluk en Monica Geuze. Bij Vandaag Inside begint Wilfred Genee natuurlijk over de nominatie voor de tv-prijs. En Noa had het niet aankomen. Sterker nog, de dochter van Linda de Mol heeft op haar collega gestemd. “Ik heb op Merel gestemd, niet op Sam.” Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Thursday 21 September 2023 om 09:43

Hierboven zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 20 september. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

Noa Vahle is genomineerd voor de Televizier-Ring Talent 2023. Ze gaat de strijd aan met Jurre Geluk en Monica Geuze. Bij Vandaag Inside begint Wilfred Genee natuurlijk over de nominatie voor de tv-prijs. En Noa had het niet aankomen. Sterker nog, de dochter van Linda de Mol heeft op haar collega gestemd. “Ik heb op Merel gestemd, niet op Sam.”

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's