Zien: dit zijn de genomineerden voor de Televizier-Ring Presentator en Televizier-Ring Jeugd

Zien: dit zijn de genomineerden voor de Televizier-Ring Presentator en Televizier-Ring Jeugd

Thursday 21 September 2023 om 12:39

André van Duin, Raven van Dorst en Hélène Hendriks maken dit jaar kans op de Televizier-Ring Presentator. Dat werd woensdag onthuld in RTL Boulevard. De prijs wordt op 12 oktober tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala in Koninklijk Theater Carré uitgereikt.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: dit zijn de <em>genomineerden</em> voor de <em>Televizier-Ring Presentator</em> en <em>Televizier-Ring Jeugd</em> André van Duin, Raven van Dorst en Hélène Hendriks maken dit jaar kans op de Televizier-Ring Presentator. Dat werd woensdag onthuld in RTL Boulevard. De prijs wordt op 12 oktober tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala in Koninklijk Theater Carré uitgereikt. Tekst gaat verder onder de video. Televizier-Ring JeugdIn het Jeugdjournaal van gisteren zijn de genomineerden voor de Televizier-Ring Jeugd onthuld, een prijs voor het meest geliefde jeugdprogramma van het jaar. De kanshebbers zijn de programma's 'H3L', 'Steven en Jamie Kazàn - Road to Vegas' en 'Voor het Blok'. Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Hélène Hendriks over nominatie Televizier-Ring Presentator: 'Addertje onder het gras' Bekijk deze video » Televizier-ring genomineerde Rob de Nijs in videoboodschap bij Humberto: 'Ik ben ontzettend blij' Bekijk deze video »
TV :

Televizier-Ring Jeugd
In het Jeugdjournaal van gisteren zijn de genomineerden voor de Televizier-Ring Jeugd onthuld, een prijs voor het meest geliefde jeugdprogramma van het jaar. De kanshebbers zijn de programma's 'H3L', 'Steven en Jamie Kazàn - Road to Vegas' en 'Voor het Blok'.

Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's