Televizier-ring genomineerde Rob de Nijs in videoboodschap bij Humberto: 'Ik ben ontzettend blij'

Televizier-ring genomineerde Rob de Nijs in videoboodschap bij Humberto: 'Ik ben ontzettend blij'

Thursday 21 September 2023 om 11:46

Zie boven een fragment uit Shownieuws met beelden van het huwelijk van Rob en Jet de Nijs 15 jaar geleden

Woensdagavond was Jet de Nijs bij Humberto te gast. Het gaat 'naar omstandigheden wel' zoals dat heet, met haar man Rob de Nijs. Met haar gaat het ook wel goed.

Videoboodschap
In reactie op zijn nominatie voor de Televizier-ring Impact heeft Rob een korte videoboodschap in gesproken. "Ik ben ontzettend blij", aldus de zanger.

Bekijk hieronder het fragment uit Humberto met de gehele boodschap van Rob de Nijs.

Televizier-ring genomineerde <em>Rob de Nijs</em> in videoboodschap bij <em>Humberto</em>: 'Ik ben ontzettend blij' Zie boven een fragment uit Shownieuws met beelden van het huwelijk van Rob en Jet de Nijs 15 jaar geleden Woensdagavond was Jet de Nijs bij Humberto te gast. Het gaat 'naar omstandigheden wel' zoals dat heet, met haar man Rob de Nijs. Met haar gaat het ook wel goed. VideoboodschapIn reactie op zijn nominatie voor de Televizier-ring Impact heeft Rob een korte videoboodschap in gesproken. "Ik ben ontzettend blij", aldus de zanger. Bekijk hieronder het fragment uit Humberto met de gehele boodschap van Rob de Nijs. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook De drie genomineerden voor de Televizier-Ring Talent zijn bekend (Shownieuws) Bekijk deze video » Hélène Hendriks over nominatie Televizier-Ring Presentator: 'Addertje onder het gras' Bekijk deze video » Noa Vahle kanshebber Televizier-Ring Talent 2023: ‘Ik heb op Merel gestemd, niet op Sam’ Bekijk deze video »
TV :
Televizier-ring genomineerde Rob de Nijs in videoboodschap bij Humberto: 'Ik ben ontzettend blij'

Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's