Erg ongemakkelijk moment in Lang Leve de Liefde: 'Nee, ik WIL niet meedansen'

Erg ongemakkelijk moment in Lang Leve de Liefde: 'Nee, ik WIL niet meedansen'

Als Tim het Lang Leve de Liefde-huis binnenkomt wordt hij door zijn date Diona zo ongeveer gedwongen om met haar te gaan dansen. Ondanks dat hij meerdere keren aangeeft daar echt geen zin in te hebben zet ze toch gewoon muziek op en laat die ook gewoon opstaan. Het levert een nogal stroeve en ongemakkelijke start van hun samenzijn op.

Bekijk het fragment van Lang leve de liefde hieronder:

Erg ongemakkelijk moment in <em>Lang Leve de Liefde</em>: 'Nee, ik WIL niet meedansen' Als Tim het Lang Leve de Liefde-huis binnenkomt wordt hij door zijn date Diona zo ongeveer gedwongen om met haar te gaan dansen. Ondanks dat hij meerdere keren aangeeft daar echt geen zin in te hebben zet ze toch gewoon muziek op en laat die ook gewoon opstaan. Het levert een nogal stroeve en ongemakkelijke start van hun samenzijn op. Bekijk het fragment van Lang leve de liefde hieronder: Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Lang Leve de Liefde: Jessica is wel echt héél ondeugend, of toch niet? Bekijk deze video » Jort Kelder shockeert Wilfred Genee: 'Deze mensen mogen wat mij betreft niet stemmen' (Vandaag Inside) Bekijk deze video » Suus uit B&B Vol Liefde: 'Zo lief zijn Debbie en Paul voor elkaar' (video) Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV