Suus uit B&B Vol Liefde: 'Zo lief zijn Debbie en Paul voor elkaar' (video)

Suus uit B&B Vol Liefde: 'Zo lief zijn Debbie en Paul voor elkaar' (video)

B&B Vol Liefde-gezicht Suus, die in Zweden tevergeefs het hart van Bram trachtte te veroveren, werkt tegenwoordig in de B&B van Debbie in Spanje: 'Het is superleuk maar het is keihard werken', vertelt ze aan Aran Bade.

'Kusjes en knuffeltjes'
Ze kan echter wel goed in de gaten houden hoe het nu tussen lovebirds Paul en Debbie gaat: 'Ze zijn onwijs druk maar je ziet gewoon dat ze onwijs van elkaar houden en tussendoor geven ze elkaar kusjes en knuffeltjes. Het is superlief.'

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hieronder

Suus uit <em>B&amp;B Vol Liefde</em>: 'Zo lief zijn Debbie en Paul voor elkaar' (video) B&B Vol Liefde-gezicht Suus, die in Zweden tevergeefs het hart van Bram trachtte te veroveren, werkt tegenwoordig in de B&B van Debbie in Spanje: 'Het is superleuk maar het is keihard werken', vertelt ze aan Aran Bade. 'Kusjes en knuffeltjes'Ze kan echter wel goed in de gaten houden hoe het nu tussen lovebirds Paul en Debbie gaat: 'Ze zijn onwijs druk maar je ziet gewoon dat ze onwijs van elkaar houden en tussendoor geven ze elkaar kusjes en knuffeltjes. Het is superlief.' Bekijk het fragment van RTL Boulevard hieronder Bekijk ook Debbie van B&B Vol Liefde dolblij met nominatie Gouden Televizier-Ring (video) Bekijk deze video » Gert Verhulst: 'Met dit medicijn viel ik een kilo per week af' (Shownieuws) Bekijk deze video » Jort Kelder shockeert Wilfred Genee: 'Deze mensen mogen wat mij betreft niet stemmen' (Vandaag Inside) Bekijk deze video »
TV :
Suus uit B&B Vol Liefde: 'Zo lief zijn Debbie en Paul voor elkaar' (video)

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV