B&B vol liefde-Martijn over ophef over zijn luiheid: "Ik lach erom" (video)

B&B vol liefde-Martijn over ophef over zijn luiheid: "Ik lach erom" (video)

<em>B&amp;B vol liefde</em>-Martijn over ophef over zijn <em>luiheid</em>: &quot;Ik lach erom&quot; (video) Martijn doet mee aan het RTL-programma B&B Vol Liefde om zijn droomvrouw te vinden. Maar zijn de vrouwen wel opgewassen tegen het drukke leven van Martijn in Thailand of moet Martijn meer tijd vrijmaken voor zijn potentiële liefde? Eén ding is zeker: hij is het niet eens met alle kritiek over zijn luiheid. Bekijk de videoboodschap van Martijn hieronder in de Instagrampost van RTL Boulevard. Laat opstaanMartijn lijkt lui omdat hij laat uit bed komt, maar hij heeft deze slaap nodig omdat hij tot laat wakker is. Hij moet eigenlijk heel hard lachen om alle kritiek. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B Vol liefde terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door RTLBoulevard (@rtlboulevard) Bekijk ook Jim Bakkum en Soy Kroon na deelname Perfecte Plaatje nog dol op fotograferen Bekijk deze video » Zien: Thomas Berge straalt als nooit te voren met zwangere partner Elianne Bekijk deze video »
TV :
Maandag 7 augustus 2023 om 14:44

Martijn doet mee aan het RTL-programma B&B Vol Liefde om zijn droomvrouw te vinden. Maar zijn de vrouwen wel opgewassen tegen het drukke leven van Martijn in Thailand of moet Martijn meer tijd vrijmaken voor zijn potentiële liefde? Eén ding is zeker: hij is het niet eens met alle kritiek over zijn luiheid. Bekijk de videoboodschap van Martijn hieronder in de Instagrampost van RTL Boulevard.

Laat opstaan
Martijn lijkt lui omdat hij laat uit bed komt, maar hij heeft deze slaap nodig omdat hij tot laat wakker is. Hij moet eigenlijk heel hard lachen om alle kritiek.

Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B Vol liefde terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's