Michella en Louisa met ruzie uit elkaar tijdens programma? Realitysterren houden lippen op elkaar

Michella en Louisa met ruzie uit elkaar tijdens programma? Realitysterren houden lippen op elkaar

<em>Michella</em> en <em>Louisa</em> met ruzie uit elkaar tijdens programma? Realitysterren houden lippen op elkaar Bekijk hierboven: Michella en Louisa reageren op de rode loper van Michella & Louisa werken mee op de lancering van hun programma. Het programma van Louisa Janssen en Michella Kox leek al enorm op dat van Geer en Goor, maar nu gaan de ruzies van de twee daar toch ook behoorlijk op lijken. 'Mies' maakte recent bekend niets meer van 'Lo' te willen weten en de twee houden inmiddels de lippen stijf op elkaar. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door RTLBoulevard (@rtlboulevard) Zevende stageplekHun programma Michella en Louisa werken mee loopt echter nog steeds en is inmiddels al toe aan de zevende aflevering en hun zevende stageplek. Of de twee ooit een tweede seizoen van het programma maken is nu dus onzekerder dan ooit. Lees hier de tv-recensie van Michella en Louisa werken mee. Bekijk ook Zien: Michella Kox en Louisa Janssen over hun nieuwe programma, "Louisa is hartstikke jaloers" Bekijk deze video » Michella Kox: 'Ik ben de Beyoncé van de lage landen' (Shownieuws) Bekijk deze video »
TV :
Maandag 14 augustus 2023 om 15:55

Bekijk hierboven: Michella en Louisa reageren op de rode loper van Michella & Louisa werken mee op de lancering van hun programma.

Het programma van Louisa Janssen en Michella Kox leek al enorm op dat van Geer en Goor, maar nu gaan de ruzies van de twee daar toch ook behoorlijk op lijken. 'Mies' maakte recent bekend niets meer van 'Lo' te willen weten en de twee houden inmiddels de lippen stijf op elkaar.

Zevende stageplek
Hun programma Michella en Louisa werken mee loopt echter nog steeds en is inmiddels al toe aan de zevende aflevering en hun zevende stageplek. Of de twee ooit een tweede seizoen van het programma maken is nu dus onzekerder dan ooit.

Lees hier de tv-recensie van Michella en Louisa werken mee.

Actuele video's

Meer actuele video's