Bekijk de trailer voor seizoen 3 van The Witcher, vanaf 29 juni op Netflix

Bekijk de trailer voor seizoen 3 van The Witcher, vanaf 29 juni op Netflix

Thursday 8 June 2023 om 21:57

Seizoen drie van de Netflix-hit The Witcher is opgedeeld in twee delen. Dit seizoen volgt het boek 'The Time of Contempt'.

Plot
Geralt is vastbesloten om zijn pas herenigde familie te beschermen. Yennefer is belast met het trainen van Ciri en leidt hen naar het beschermde fort van Aretuza. Hier hopen ze te leren hoe ze de krachten van het jonge meisje (Ciri) kunnen benutten. In plaats daarvan ontdekken ze dat ze zijn beland in het midden van politieke corruptie en verraad. Ze moeten alles op het spel zetten om elkaar niet te verliezen.

Cavill
Seizoen drie is het laatste seizoen waarin Henry Cavill te zien zal zijn. De rol van Geralt wordt overgenomen door Liam Hemsworth, bekend uit The Hunger Games franchise.

Seizoen 3 van The Witcher is vanaf 29 juni (deel 1) te zien op Netflix. Bekijk hieronder de trailer.

Bekijk de trailer voor seizoen 3 van <em>The Witcher</em>, vanaf 29 juni op Netflix Seizoen drie van de Netflix-hit The Witcher is opgedeeld in twee delen. Dit seizoen volgt het boek 'The Time of Contempt'. PlotGeralt is vastbesloten om zijn pas herenigde familie te beschermen. Yennefer is belast met het trainen van Ciri en leidt hen naar het beschermde fort van Aretuza. Hier hopen ze te leren hoe ze de krachten van het jonge meisje (Ciri) kunnen benutten. In plaats daarvan ontdekken ze dat ze zijn beland in het midden van politieke corruptie en verraad. Ze moeten alles op het spel zetten om elkaar niet te verliezen. CavillSeizoen drie is het laatste seizoen waarin Henry Cavill te zien zal zijn. De rol van Geralt wordt overgenomen door Liam Hemsworth, bekend uit The Hunger Games franchise. Seizoen 3 van The Witcher is vanaf 29 juni (deel 1) te zien op Netflix. Bekijk hieronder de trailer. Bekijk ook Bekijk hier de trailer van Miraculous: Ladybug & Cat Noir The Movie, vanaf 28 july op Netflix Bekijk deze video » Bekijk: de trailer van Break Point 'Waar één naam centraal staat; Serena Williams' Bekijk deze video » Bekijk trailer Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem, vanaf 4 augustus in bioscoop Bekijk deze video » Bekijk de trailer voor Black Mirror seizoen 6, vanaf 15 juni op Netflix Bekijk deze video » Bekijk de officiële trailer van Our Planet II, vanaf 14 juni op Netflix Bekijk deze video » Bekijk hier de trailer voor Is It Cake, Too? Bekijk deze video » Zien: officiële trailer Glamorous (Netflix) Bekijk deze video »
Trailer :
Bekijk de trailer voor seizoen 3 van The Witcher, vanaf 29 juni op Netflix

Actuele video's

Meer actuele video's