Formule 1 GP Japan: Perez stapt weer de auto in nadat hij eerder uitviel

Formule 1 GP Japan: Perez stapt weer de auto in nadat hij eerder uitviel

<em>Formule 1</em> GP Japan: Perez stapt weer de auto in nadat hij eerder uitviel Sergio Perez incasseerde al vroeg een penalty tijdens de GP van Japan. NIet veel later negeerde hij een blauwe vlag. Vervolgens tikte hij Magnussen op de achterwielen waardoor hij voor de tweede maal zijn voorvleugel moest vervangen.Perez gaf aan dat de auto niet goede voelde en parkeerde de auto in de pits.Enkele ronden later besluit het team hem toch weer de baan op te sturen en een ronde later weer naar binnen te laten rijden Bekijk hier alle video's van de GP van Japan Samenvatting kwalificatie GP Japan 2023 Bekijk deze video » Formule 1: Herhaling start GP Japan 2023 “Verstappen behoudt de leiding” Bekijk deze video » Formule 1 GP Japan: Perez heeft zijn dag niet en staakt vroegtijdig de race Bekijk deze video » Formule 1 GP Japan: Perez stapt weer de auto in nadat hij eerder uitviel Bekijk deze video » Formule 1: Max Verstappen wint ook de GP van Japan en pakt constructeurstitel met Redbull Bekijk deze video »
Formule 1 :
Formule 1 GP Japan: Perez stapt weer de auto in nadat hij eerder uitviel

Sergio Perez incasseerde al vroeg een penalty tijdens de GP van Japan. NIet veel later negeerde hij een blauwe vlag. Vervolgens tikte hij Magnussen op de achterwielen waardoor hij voor de tweede maal zijn voorvleugel moest vervangen.
Perez gaf aan dat de auto niet goede voelde en parkeerde de auto in de pits.
Enkele ronden later besluit het team hem toch weer de baan op te sturen en een ronde later weer naar binnen te laten rijden

Bekijk hier alle video's van de GP van Japan

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV