Zien: Billen schudden in De Alleskunner VIPS

Zien: Billen schudden in De Alleskunner VIPS

Zien: Billen schudden in <em>De Alleskunner VIPS</em> Zie hierboven de aflevering van zaterdag 16 september (De Alleskunner VIPS) Gisteravond zagen we in De Alleskunner VIPS weer heel veel spelletjes voorbijkomen. Het meest opvallende spel was 'shake it'. De BN'ers dragen een riem met beker. De beker zit vlak boven de billen en een balletje aan een touw moet in het bekertje terechtkomen. Hiervoor moet je flink met je billen schudden. De heupen van de BN'ers gaan los! Bekijk het fragment hieronder: Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl) De Alleskunner VIPS is elke zaterdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Alleskunner VIPS terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Pinda's zorgen in De Alleskunner VIPS voor nerveuze BN'ers: "Wat een gepriegel" Bekijk deze video » De Alleskunner VIPS: pingpongballetjes in bekers blazen is een heel karwei Bekijk deze video »
TV :
Sunday 24 September 2023 om 09:09

Zie hierboven de aflevering van zaterdag 16 september (De Alleskunner VIPS)

Gisteravond zagen we in De Alleskunner VIPS weer heel veel spelletjes voorbijkomen. Het meest opvallende spel was 'shake it'. De BN'ers dragen een riem met beker. De beker zit vlak boven de billen en een balletje aan een touw moet in het bekertje terechtkomen. Hiervoor moet je flink met je billen schudden. De heupen van de BN'ers gaan los! Bekijk het fragment hieronder:

De Alleskunner VIPS is elke zaterdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Alleskunner VIPS terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Actuele video's

Meer actuele video's