Honoria Roelvink over afkickpoging Dave: 'Zo erg voor hem, het is zo'n lieve jongen' (video)

Honoria Roelvink over afkickpoging Dave: 'Zo erg voor hem, het is zo'n lieve jongen' (video)

Tuesday 26 September 2023 om 08:18

In een reallifesoap komen de mooie en minder mooie kanten van het leven voorbij en dus kan de afkickkliniek-opname van Dave niet ontbreken in De Roelvinkjes. 'In de laatste aflevering zie je mij met Honoria het vertellen, dat is lastig', vertelt Dries aan Shownieuws.

Op onderstaande beelden zie je dat Honoria het op dat moment niet droog houdt: 'Ik vind het zo erg voor hem. Hij is zo'n lieve jongen.'

Honoria Roelvink over afkickpoging <em>Dave</em>: 'Zo erg voor hem, het is zo'n lieve jongen' (video) In een reallifesoap komen de mooie en minder mooie kanten van het leven voorbij en dus kan de afkickkliniek-opname van Dave niet ontbreken in De Roelvinkjes. 'In de laatste aflevering zie je mij met Honoria het vertellen, dat is lastig', vertelt Dries aan Shownieuws. Op onderstaande beelden zie je dat Honoria het op dat moment niet droog houdt: 'Ik vind het zo erg voor hem. Hij is zo'n lieve jongen.' Bekijk ook DRAMA voor Dave Roelvink: opnieuw naar afkickkliniek na terugval (Shownieuws) Bekijk deze video » Hotel Hollandia: Rachel Hazes maakt pijnlijke grap over Roxeanne Bekijk deze video » Sander Schimmelpenninck: 'Laat mij Maarten van Rossem opvolgen bij De Slimste Mens' Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's