Hotel Hollandia: Rachel Hazes maakt pijnlijke grap over Roxeanne

Hotel Hollandia: Rachel Hazes maakt pijnlijke grap over Roxeanne

Hotel Hollandia: Rachel Hazes maakt pijnlijke grap over <em>Roxeanne</em> De bekendste weduwe van Nederland, Rachel Hazes, was zaterdagavond te gast in de eerste uitzending van het fel bekritiseerde Hotel Hollandia. Met Paul de Leeuw sprak ze onder andere over de alweer 19 jaar geleden overleden André Hazes maar ook de enigszins getroubleerde relatie met haar kinderen kwam soort van voorbij. Toen Roxeanne aan bod kwam maakte ze een nogal pijnlijke grap... Bekijk het fragment van Villa Hollandia hieronder. Bovenaan deze pagina zie hoe Rachel onlangs Shownieuws te woord stond na afloop van een van de rechtszaken waarin ze verwikkeld is. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door NLZIET (@nlziet) Bekijk ook Shownieuws: wat heeft verslaving André Hazes te maken met rechtszaak Rachel? Bekijk deze video » DRAMA voor Dave Roelvink: opnieuw naar afkickkliniek na terugval (Shownieuws) Bekijk deze video » Diona in Lang Leve de Liefde: 'Wil je wat langzamer praten, beter voor jou én mij' Bekijk deze video »
TV :
Maandag 25 september 2023 om 12:51

De bekendste weduwe van Nederland, Rachel Hazes, was zaterdagavond te gast in de eerste uitzending van het fel bekritiseerde Hotel Hollandia. Met Paul de Leeuw sprak ze onder andere over de alweer 19 jaar geleden overleden André Hazes maar ook de enigszins getroubleerde relatie met haar kinderen kwam soort van voorbij. Toen Roxeanne aan bod kwam maakte ze een nogal pijnlijke grap...

Bekijk het fragment van Villa Hollandia hieronder. Bovenaan deze pagina zie hoe Rachel onlangs Shownieuws te woord stond na afloop van een van de rechtszaken waarin ze verwikkeld is.

Actuele video's

Meer actuele video's