Henny Huisman over traditionele kledij Estavana Polman: 'Wanneer ben je uitgerekend?'

Henny Huisman over traditionele kledij Estavana Polman: 'Wanneer ben je uitgerekend?'

Donderdag 14 september 2023 om 12:17

In de tweede aflevering van Beter Laat dan Nooit gaan Estavana en de mannen Zuid-Korea bezoeken, leren de tv-iconen elkaar nog beter kennen en delen ze unieke ervaringen. Het reisgezelschap neemt in traditionele kleding bij het koninklijk paleis in Seoul afscheid van Zuid-Korea.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Henny Huisman</em> over traditionele kledij <em>Estavana Polman</em>: 'Wanneer ben je uitgerekend?' In de tweede aflevering van Beter Laat dan Nooit gaan Estavana en de mannen Zuid-Korea bezoeken, leren de tv-iconen elkaar nog beter kennen en delen ze unieke ervaringen. Het reisgezelschap neemt in traditionele kleding bij het koninklijk paleis in Seoul afscheid van Zuid-Korea. Tekst gaat verder onder de video. Traditionele kledijDe mannen worden eerst ondergedompeld in de traditionele kledij, maar dan is het toch echt de beurt aan Estavana. De reisleidster duikt het pashokje in en keert terug in een schitterende Zuid-Koreaanse jurk. "He, wanneer ben je uitgerekend?", vraagt een lachende Henny Huisman aan Estavana. Beter Laat dan Nooit is wekelijks op woensdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de leukste fragmenten en alle afleveringen van Beter Laat dan Nooit terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Vanavond in Beter Laat Dan Nooit: reisleidster Estavana Polman overwint hoogtevrees Bekijk deze video » Bezoek genocide museum Cambodja wordt Henny Huisman te veel (Beter Laat dan Nooit) Bekijk deze video »
TV :

Traditionele kledij
De mannen worden eerst ondergedompeld in de traditionele kledij, maar dan is het toch echt de beurt aan Estavana. De reisleidster duikt het pashokje in en keert terug in een schitterende Zuid-Koreaanse jurk. "He, wanneer ben je uitgerekend?", vraagt een lachende Henny Huisman aan Estavana.

Beter Laat dan Nooit is wekelijks op woensdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de leukste fragmenten en alle afleveringen van Beter Laat dan Nooit terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's