Vanavond in Beter Laat Dan Nooit: reisleidster Estavana Polman overwint hoogtevrees

Vanavond in Beter Laat Dan Nooit: reisleidster Estavana Polman overwint hoogtevrees

Wednesday 6 September 2023 om 18:52

Vanaf vanavond kun je genieten van een nieuw seizoen van Beter Laat Dan Nooit. In deze aflevering proberen de castleden hun hoogtevrees te overwinnen door over de brug te lopen op de bovenste verdieping van het Seoul Sky Jamsil Building, dat maar liefst 541 meter hoog is! Ad Visser, Frits Barend, Edwin Rutten, Henny Huisman en Estavana Polman hebben er duidelijk van genoten.

Tekst gaat verder onder de video.

Vanavond in <em>Beter Laat Dan Nooit</em>: reisleidster <em>Estavana Polman</em> overwint hoogtevrees Vanaf vanavond kun je genieten van een nieuw seizoen van Beter Laat Dan Nooit. In deze aflevering proberen de castleden hun hoogtevrees te overwinnen door over de brug te lopen op de bovenste verdieping van het Seoul Sky Jamsil Building, dat maar liefst 541 meter hoog is! Ad Visser, Frits Barend, Edwin Rutten, Henny Huisman en Estavana Polman hebben er duidelijk van genoten. Tekst gaat verder onder de video. Beter Laat Dan NooitTelevisie-iconen Ad Visser, Henny Huisman, Frits Barend en Edwin Rutten maken de reis van hun leven. Met reisleidster Estavana Polman gaan ze op ontdekkingstocht door Azië en bezoeken Zuid-Korea, Nepal en Cambodja. Beter Laat dan Nooit is vanaf woensdag 6 september om 20.30 uur te zien op SBS6. Vanaf dan kun je bij Gids.tv de leukste fragmenten en alle afleveringen van Beter Laat dan Nooit terugkijken. Bekijk ook Beter Laat dan Nooit: Frits is het best in karaoke en Ad is het minst sportief Bekijk deze video » Henny Huisman over Beter Laat dan Nooit: 'Heb er weer drie begrafenissen bij' Bekijk deze video »
TV :
Vanavond in Beter Laat Dan Nooit: reisleidster Estavana Polman overwint hoogtevrees

Beter Laat Dan Nooit
Televisie-iconen Ad Visser, Henny Huisman, Frits Barend en Edwin Rutten maken de reis van hun leven. Met reisleidster Estavana Polman gaan ze op ontdekkingstocht door Azië en bezoeken Zuid-Korea, Nepal en Cambodja.

Beter Laat dan Nooit is vanaf woensdag 6 september om 20.30 uur te zien op SBS6. Vanaf dan kun je bij Gids.tv de leukste fragmenten en alle afleveringen van Beter Laat dan Nooit terugkijken.

Actuele video's

Meer actuele video's