Yvonne irriteert zich aan date Jos in Lang Leve De Liefde: 'Heb al duizend keer Yvonne gehoord!'

Yvonne irriteert zich aan date Jos in Lang Leve De Liefde: 'Heb al duizend keer Yvonne gehoord!'

Thursday 28 September 2023 om 13:37

Yvonne krijgt de vraag een tip te geven voor de date. Jos krijgt van zijn date te horen dat hij Yvonne's naam te vaak uitspreekt, wat haar zichtbaar stoort. "Ik heb al duizend keer Yvonne gehoord, dat vind ik niet zo leuk," merkt ze op. Ondertussen lacht Jos de pijn weg.

Bekijk het fragment van Lang Leve De Liefde hieronder:

<em>Yvonne</em> irriteert zich aan date <em>Jos</em> in <em>Lang Leve De Liefde</em>: 'Heb al duizend keer Yvonne gehoord!' Yvonne krijgt de vraag een tip te geven voor de date. Jos krijgt van zijn date te horen dat hij Yvonne's naam te vaak uitspreekt, wat haar zichtbaar stoort. "Ik heb al duizend keer Yvonne gehoord, dat vind ik niet zo leuk," merkt ze op. Ondertussen lacht Jos de pijn weg. Bekijk het fragment van Lang Leve De Liefde hieronder: Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Lang Leve De Liefde: kan Melissa haar date nog vergeven? Bekijk deze video » 'Chubby' Rane adviseert Daisy haar haar groen te verven, hoe verloopt deze date verder? (LLDL) Bekijk deze video »
TV :

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's