Donderdag in Casa Di Beau: Davina Michelle hint op mogelijke Songfestival-deelname

Donderdag in Casa Di Beau: Davina Michelle hint op mogelijke Songfestival-deelname

Donderdag in <em>Casa Di Beau</em>: <em>Davina Michelle</em> hint op mogelijke <em>Songfestival-deelname</em> Casa di Beau gemist? Kijk alle afleveringen terug via Gids.tv. Donderdagavond ontvangt Beau van Erven Dorens weer twee bekende Nederlanders in zijn villa in Italië. De presentator krijgt deze keer Davina Michelle en Edwin Evers op bezoek. Tekst gaat verder onder de video. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door RTL (@rtl.nl) Davina SongfestivalBeau is een grote fan van Davina en hoopt haar te zien schitteren op het Eurovisie Songfestival. Davina Michelle gaf onlangs aan dat ze er voorlopig niet aan dacht, maar in een gesprek met Beau laat ze weten dat ze het toch niet helemaal uitsluit. Bekijk het fragment van Casa di Beau hierboven. Je kunt alle afleveringen van Casa di Beau terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Holly Brood in Casa di Beau over dat haar biologische vader niet Herman Brood is (RTL Boulevard) Bekijk deze video » Donderdag in Casa Di Beau: Thomas Dekker openhartig over Spaanse dopingsarts Bekijk deze video »
TV :
Donderdag 28 september 2023 om 15:34

Casa di Beau gemist? Kijk alle afleveringen terug via Gids.tv.

Donderdagavond ontvangt Beau van Erven Dorens weer twee bekende Nederlanders in zijn villa in Italië. De presentator krijgt deze keer Davina Michelle en Edwin Evers op bezoek.

Tekst gaat verder onder de video.

Davina Songfestival
Beau is een grote fan van Davina en hoopt haar te zien schitteren op het Eurovisie Songfestival. Davina Michelle gaf onlangs aan dat ze er voorlopig niet aan dacht, maar in een gesprek met Beau laat ze weten dat ze het toch niet helemaal uitsluit.

Bekijk het fragment van Casa di Beau hierboven. Je kunt alle afleveringen van Casa di Beau terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's