Hilarische beelden: Beau van Erven Dorens crasht zinkende boot tegen brug

Hilarische beelden: Beau van Erven Dorens crasht zinkende boot tegen brug

Hilarische beelden: <em>Beau van Erven Dorens</em> crasht <em>zinkende boot</em> tegen brug Vandaag besloot presentator Beau van Erven Dorens van het mooie weer te genieten en een boottochtje te maken. Echter, wat een ontspannen dag op het water had moeten zijn, veranderde al snel in een onfortuinlijk avontuur. Tekst gaat verder onder de video. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Beau van Erven Dorens (@beauvaned) Beau crasht bootTerwijl Beau genoot van de zon, realiseerde Beau zich niet dat zijn boot langzaam begon te zinken. In plaats van op te letten en te sturen, was hij druk bezig met het filmen van het incident. Hierdoor kon hij niet voorkomen dat zijn boot tegen de zijkant van een brug botste: "Dit wens je echt je ergste vijand niet toe, wat een schamele vertoning is dit." Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Docuserie Beau & Michiel in Amerika vanaf 8 juni bij Videoland: bekijk eerste beelden Bekijk deze video » Jinek: Beau van Erven Dorens lyrisch over 'spastische' dansje Michiel Vos Bekijk deze video »
Entertainment :
Hilarische beelden: Beau van Erven Dorens crasht zinkende boot tegen brug
Vrijdag 23 juni 2023 om 17:24

Vandaag besloot presentator Beau van Erven Dorens van het mooie weer te genieten en een boottochtje te maken. Echter, wat een ontspannen dag op het water had moeten zijn, veranderde al snel in een onfortuinlijk avontuur.

Tekst gaat verder onder de video.

Beau crasht boot
Terwijl Beau genoot van de zon, realiseerde Beau zich niet dat zijn boot langzaam begon te zinken. In plaats van op te letten en te sturen, was hij druk bezig met het filmen van het incident. Hierdoor kon hij niet voorkomen dat zijn boot tegen de zijkant van een brug botste: "Dit wens je echt je ergste vijand niet toe, wat een schamele vertoning is dit."

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's