Be careful what you wish for! Bekijk hier de volledige trailer van Disney's Wish

Be careful what you wish for! Bekijk hier de volledige trailer van Disney's Wish

Lees meer over deze film hier.

Welkom in het magische koninkrijk Rosas, waar Asha, een scherpzinnige idealist, een wens doet die zo krachtig is dat deze wordt beantwoord door een kosmische kracht: een balletje van grenzeloze energie genaamd Star. Samen gaan Asha en Star de confrontatie aan met een geduchte vijand, de heerser van Rosas, koning Magnifico. Zo probeert ze haar gemeenschap te redden en te bewijzen dat wanneer de wil van een moedig mens zich verbindt met de magie van de sterren, er wonderbaarlijke dingen kunnen gebeuren.

Hier kan je de wereld van Frozen echt bezoeken!

Vier de 100ste verjaardag van de Walt Disney Studios met de film Wish: vanaf 22 november te zien in de bioscoop. Bekijk de trailer hieronder.

Be careful what you wish for! Bekijk hier de volledige trailer van <em>Disney's Wish</em> Lees meer over deze film hier. Welkom in het magische koninkrijk Rosas, waar Asha, een scherpzinnige idealist, een wens doet die zo krachtig is dat deze wordt beantwoord door een kosmische kracht: een balletje van grenzeloze energie genaamd Star. Samen gaan Asha en Star de confrontatie aan met een geduchte vijand, de heerser van Rosas, koning Magnifico. Zo probeert ze haar gemeenschap te redden en te bewijzen dat wanneer de wil van een moedig mens zich verbindt met de magie van de sterren, er wonderbaarlijke dingen kunnen gebeuren. Hier kan je de wereld van Frozen echt bezoeken! Vier de 100ste verjaardag van de Walt Disney Studios met de film Wish: vanaf 22 november te zien in de bioscoop. Bekijk de trailer hieronder. Bekijk ook Teaser trailer: ontmoet de nieuwe Disney-prinses Asha in Wish, 22 november in de bioscoop Bekijk deze video » Dit zijn titels van het nieuwe musicalseizoen (video) Bekijk deze video » Unreal: DisneySea in Tokyo krijgt de Frozen, Tangled en Peter Pan uitbreiding uit je dromen! Bekijk deze video » Aftellen naar Halloween! Bekijk de trailer van de nieuwe Goosebumps Bekijk deze video » Bekijk de magische trailer van Disney's Once Upon a Studio! Bekijk deze video »
Trailer :
Be careful what you wish for! Bekijk hier de volledige trailer van Disney's Wish

Actuele video's

Meer actuele video's