Zien: jury Holland's Got Talent staat versteld van bizar goede zangoptreden Rachella (video)

Zien: jury Holland's Got Talent staat versteld van bizar goede zangoptreden Rachella (video)

Zaterdag 30 september 2023 om 18:20

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Holland's Got Talent van vrijdag 29 september. Je kunt ook de hele uitzending van Holland's Got Talent terugkijken via Gids.tv.

Rachella heeft vrijdag grote indruk gemaakt op de jury van Holland's Got Talent met haar zangkunsten. 'Heel bijzonder!' Bekijk het optreden hieronder.

Zien: jury <em>Holland's Got Talent</em> staat versteld van bizar goede zangoptreden Rachella (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Holland's Got Talent van vrijdag 29 september. Je kunt ook de hele uitzending van Holland's Got Talent terugkijken via Gids.tv. Rachella heeft vrijdag grote indruk gemaakt op de jury van Holland's Got Talent met haar zangkunsten. 'Heel bijzonder!' Bekijk het optreden hieronder. FansRachella wil graag iedereen omverblazen met haar stem. De 25-jarige is moeder van een tweeling. Ze heeft haar twee kleine fans meegenomen naar de auditie, zodat zij haar dijk van een stem kunnen horen. En niet alleen de kids, maar ook de jury is fan. Holland's Got Talent is iedere vrijdag om 20.00 uur wekelijks te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Holland's Got Talent terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Zien: jury Holland's Got Talent staat versteld van bizar goede zangoptreden Rachella (video)

Fans
Rachella wil graag iedereen omverblazen met haar stem. De 25-jarige is moeder van een tweeling. Ze heeft haar twee kleine fans meegenomen naar de auditie, zodat zij haar dijk van een stem kunnen horen. En niet alleen de kids, maar ook de jury is fan.

Holland's Got Talent is iedere vrijdag om 20.00 uur wekelijks te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Holland's Got Talent terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's