Zien: schattige dansende zusjes krijgen Golden Buzzer in Holland's Got Talent (video)

Zien: schattige dansende zusjes krijgen Golden Buzzer in Holland's Got Talent (video)

Saturday 30 September 2023 om 19:31

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Holland's Got Talent van vrijdag 29 september. Je kunt ook de hele uitzending van Holland's Got Talent terugkijken via Gids.tv.

Er is weer een Golden Buzzer uitgedeeld in Holland's Got Talent. Dit maal die van presentatoren Buddy Vedder en Jamai Loman aan een bijzonder dansduo. Bekijk het optreden van de twee dansende zusjes hieronder.

Zien: schattige dansende zusjes krijgen Golden Buzzer in <em>Holland's Got Talent</em> (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Holland's Got Talent van vrijdag 29 september. Je kunt ook de hele uitzending van Holland's Got Talent terugkijken via Gids.tv. Er is weer een Golden Buzzer uitgedeeld in Holland's Got Talent. Dit maal die van presentatoren Buddy Vedder en Jamai Loman aan een bijzonder dansduo. Bekijk het optreden van de twee dansende zusjes hieronder. DansDeze twee jonge danstalenten weten de jury om ver te blazen met hun talent. De presentatoren zijn het unaniem eens: deze meiden verdienen de Golden Buzzer. Zij nemen daarom de taak van de jury even over. Holland's Got Talent is iedere vrijdag om 20.00 uur wekelijks te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Holland's Got Talent terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Zien: schattige dansende zusjes krijgen Golden Buzzer in Holland's Got Talent (video)

Dans
Deze twee jonge danstalenten weten de jury om ver te blazen met hun talent. De presentatoren zijn het unaniem eens: deze meiden verdienen de Golden Buzzer. Zij nemen daarom de taak van de jury even over.

Holland's Got Talent is iedere vrijdag om 20.00 uur wekelijks te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Holland's Got Talent terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's