Zien: pijnlijke stoot in De Alleskunner VIPS

Zien: pijnlijke stoot in De Alleskunner VIPS

Zien: pijnlijke stoot in <em>De Alleskunner VIPS</em> Zie hierboven de aflevering van zaterdag 30 september (De Alleskunner VIPS) Gisteravond zagen we in De Alleskunner VIPS weer heel veel spelletjes voorbijkomen. Het meest opvallende moment was de stoot tegen de lat tijdens evenwicht spel. Bekijk het fragment hieronder: De Alleskunner VIPS is elke zaterdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Alleskunner VIPS terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl) Bekijk ook De Alleskunner VIPS: pingpongballetjes in bekers blazen is een heel karwei Bekijk deze video » Zien: Billen schudden in De Alleskunner VIPS Bekijk deze video »
TV :
Zondag 1 oktober 2023 om 09:52

Zie hierboven de aflevering van zaterdag 30 september (De Alleskunner VIPS)

Gisteravond zagen we in De Alleskunner VIPS weer heel veel spelletjes voorbijkomen. Het meest opvallende moment was de stoot tegen de lat tijdens evenwicht spel. Bekijk het fragment hieronder:

De Alleskunner VIPS is elke zaterdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Alleskunner VIPS terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's